Appetizers
LUXe TIP I signature dish 4 st 12,5 I 6 st 18 I 8 st 23,5
4, 6 of 8 verschillende aperitiefhapjes op lepels, inclusief brood / olijfolie / boter en maldon zout.
Lepel met gamba tempura / bitterbal van kreeft / steak tartare / tasty tuna / zalm / bitterbal van oesterzwam / pani pura feta / falafel of tempura bloemkool
OESTERS FINE DE CLAIRES 3 st 11,5 | 6st 23 | 9 st 34
Limoen / mingonette saus
PATA NEGRA 50 gram 13,5 | 75 gram 19,75
Spaanse iberico-ham
SUSHI 8ST 15,5
vis, vlees of vega
BROOD 5
olijfolie / boter / maldon zout
* SUPER DE LUXe MENU
SUPER DE LUX MENU 3 * 45 I 4 * 50 | 6 * 75
3 GANGEN / pica tonijn - tournedos - sinaasappel cake
4 GANGEN / 2 LUXe tip - pica tonijn - tournedos - sinaasappel cake
6 GANGEN / amuse - coquille - bloemkool & pata negra - tournedos - kalfswang - kaas dessert
inclusief brood / dip / boter & verse frietjes
Voorgerechten
STEAK TARTAAR 14
64 graden ei / macadamia / bonito / yuzu vinaigrette
(V) PICA TEMPEH 10,5
Avocado / oosterse dressing
(V) BURRATA 13
pompoen toffee / caramel
COQUILLE 18
beenmerg / kaffir / anna dutch kaviaar 2,5 gr
BLOEMKOOL PATA NEGRA 15,5
bloemkool couscous / pata negra / 64 graden ei / crumble tomaat / lauwwarm
PICA TONIJN 15
Krokante wonton / guacamole / rode ui / sesam
EENDENLEVER 15,5
donut / appel / sabayon appel
CARPACCIO 15,5
aceto balsamico 12 jaar / oude brokkel
(V) BLOEMKOOL TEMPURA 11,5
romesco / bieslook
SUSHI 8st 15,5
vis, vlees of vega
De Heerlijke diner gerechten van restaurant LUX in Den Bosch
Hoofdgerechten
VERSE ZEETONG dagprijs
kappertjessaus / peterselie / citroen
KABELJAUW 24,5
aubergine / mango gele curry gel
SURF & TURF 47,5
tournedos / kreeft / bearnaisesaus
GAMBA 25,5
Curry / noodles / venkel / chili olie
STEAK TARTAAR 180 gram 25
64 graden ei / macadamia / bonito / yuzu vinaigrette
PARELHOENDER 24
aardappel mousseline / knoflook jus
TOURNEDOS 150 gram 29,5
aardappel mousseline / beef jus
KALFSWANG 27,5
bospaddenstoelen / fregola
(V) AUBERGINE 18
aubergine / mango gele curry gel
ENTRECÔTE BÉARNAISE (220 GR) 30
aardappelmousseline / bearnaisesaus
ZWEZERIK 25,5
aubergine compote / kaffir / umeboshi jus
(V) BLOEMKOOL STEAK 22
krokant / gezouten citroen beurre blanc
(V) POMPOEN CURRY 22
bloemkool / bataat / gepofte wilde rijst
CÔTE DE BOEUF (CIRCA 1000 GR) 99,5
friet / bereidingstijd 60 min
Side dishes
BROOD 5
olijfolie / boter / maldon zout
SALADE 6
granola / huttenkase
VERSE FRIET 5
met mayo
WARME GROENTEN 5
spruitjes / pancetta
VERSE TRUFFEL 7,5
KAVIAAR ANNA DUTCH 85
ANNA DUTCH kaviaar 30 gram - blinis - crème fraiche
Desserts
SGROPPINO DELUXE glas 8,5 | kan 29
di orginale da 2010, de allerlekkerste!
SINAASAPPEL CAKE 10
caramel
DAME BLANCHE 14
super deluxe
DON PEDRO 10
Vanille / amarula / Whiskey
KAASPLANK 15
diverse soorten kaas
KAAS DESSERT 12,5
Pierre Robert / muesli brood / noten vinaigrette
De Heerlijke diner gerechten van restaurant LUX in Den Bosch