Appetizers

LUXe TIP I signature dish 4 st 12,5 I 6 st 18 I 8 st 23,5

4, 6 of 8 verschillende aperitiefhapjes op lepels, inclusief brood / olijfolie / boter en maldon zout.

Lepel met gamba tempura / bitterbal van kreeft / steak tartare / tasty tuna / zalm / bitterbal van oesterzwam / pani pura feta / falafel of tempura bloemkool

OESTERS FINE DE CLAIRES 3 st 11,5 | 6st 23 | 9 st 34

Limoen / mingonette saus

PATA NEGRA 50 gram 13,5 | 75 gram 19,75

Spaanse iberico-ham

SUSHI 8ST 15,5

vis, vlees of vega

BROOD 5

olijfolie / boter / maldon zout

* SUPER DE LUXe MENU

SUPER DE LUX MENU 3 * 45 I 4 * 50 | 6 * 75

3 GANGEN / pica tonijn - tournedos - sinaasappel cake 

4 GANGEN / 2 LUXe tip - pica tonijn - tournedos - sinaasappel cake

6 GANGEN / amuse - coquille - bloemkool & pata negra - tournedos - kalfswang - kaas dessert

inclusief brood / dip / boter & verse frietjes

Voorgerechten

STEAK TARTAAR 14

64 graden ei / macadamia / bonito / yuzu vinaigrette 

(V) PICA TEMPEH 10,5

Avocado / oosterse dressing

(V) BURRATA 13

pompoen toffee / caramel 

COQUILLE 18

beenmerg / kaffir / anna dutch kaviaar 2,5 gr

BLOEMKOOL PATA NEGRA 15,5

bloemkool couscous / pata negra / 64 graden ei / crumble tomaat / lauwwarm 

PICA TONIJN 15

Krokante wonton / guacamole / rode ui / sesam

EENDENLEVER 15,5

donut / appel / sabayon appel 

CARPACCIO 15,5

aceto balsamico 12 jaar / oude brokkel 

(V) BLOEMKOOL TEMPURA 11,5

romesco / bieslook 

SUSHI 8st 15,5

vis, vlees of vega

De Heerlijke diner gerechten van restaurant LUX in Den Bosch

Hoofdgerechten

VERSE ZEETONG dagprijs

kappertjessaus / peterselie / citroen 

KABELJAUW 24,5

aubergine / mango gele curry gel 

SURF & TURF 47,5

tournedos / kreeft / bearnaisesaus

GAMBA 25,5

Curry / noodles / venkel / chili olie 

STEAK TARTAAR 180 gram 25

64 graden ei / macadamia / bonito / yuzu vinaigrette 

PARELHOENDER 24

aardappel mousseline / knoflook jus 

TOURNEDOS 150 gram 29,5

aardappel mousseline / beef jus 

KALFSWANG 27,5

bospaddenstoelen / fregola 

(V) AUBERGINE 18

aubergine / mango gele curry gel 

ENTRECÔTE BÉARNAISE (220 GR) 30

aardappelmousseline / bearnaisesaus

ZWEZERIK 25,5

aubergine compote / kaffir / umeboshi jus

(V) BLOEMKOOL STEAK 22

krokant / gezouten citroen beurre blanc 

(V) POMPOEN CURRY 22

bloemkool / bataat / gepofte wilde rijst 

CÔTE DE BOEUF (CIRCA 1000 GR) 99,5

friet / bereidingstijd 60 min

Side dishes

BROOD 5

olijfolie / boter / maldon zout

SALADE 6

granola / huttenkase 

VERSE FRIET 5

met mayo

WARME GROENTEN 5

spruitjes / pancetta 

VERSE TRUFFEL 7,5

KAVIAAR ANNA DUTCH 85

ANNA DUTCH kaviaar 30 gram - blinis - crème fraiche

Desserts

SGROPPINO DELUXE glas 8,5 | kan 29

di orginale da 2010, de allerlekkerste!

SINAASAPPEL CAKE 10

caramel 

DAME BLANCHE 14

super deluxe

DON PEDRO 10

Vanille / amarula / Whiskey

KAASPLANK 15

diverse soorten kaas

KAAS DESSERT 12,5

Pierre Robert / muesli brood / noten vinaigrette 

De Heerlijke diner gerechten van restaurant LUX in Den Bosch

We gebruiken cookies voor technische en analytische doeleinden en dat vind ik oké.