wordt het niet

Veel gezelliger dan dit

GROEPEN - PRIVATE DINING - WALKING DINNER

Of je nu gaat voor een intieme private dining ervaring, een groepsdiner zakelijk of privé? Voor groepen stellen wij een drie- vier- of vijfgangen menu samen. Eet je liever geen vlees, vis of ben je vegetariër ? Wij regelen het! De sfeervolle inrichting en onze touch maken LUX tot een fijne plek voor iedere doelgroep zakelijk of privé.

RESTAURANT

02 - 175 pers.

Er bestaat niets mooiers dan met een fijn gezelschap in een sfeervolle ruimte aan tafel te zitten en samen te genieten van heerlijke gerechten en dranken. Organiseer je liever een diner met een meer dynamische sfeer? Dan zijn er walking dinner mogelijkheden. 

FAMILY & FRIENDS TABLE

02 - 08 pers.

Geniet van een zakelijk of intiem privé diner samen met je vrienden, familie of collega’s, dit plekje voelt als aan de keukentafel. Net even rustiger dan in het restaurantgedeelte.

 

 

PRIVATE DINING / VERGADEREN

02 - 32 pers.

Een ruimte waar je in een bruisende binnenstad in alle rust kunt vergaderen met aansluitend een lunch of diner. Daarnaast is deze ruimte geschikt om met een groep te dineren, zittend of staand. 

 

BINNEN TUIN

02 - 35 Pers.

Als je deze oase betreedt vergeet je even dat je in de bruisende Korte Putstraat zit. In de tuin hebben we 35 zitplaatsen. Wil je na het diner nog even genieten van de hectiek, bestel dan nog een drankje op het voorterras. Open bij mooi weer van 1 mei tm 30 sept.

VOORTERRAS

02 - 24 pers.

Het voorterras zit aan de levendige Korte Putstraat. Hier reserveren voor a la carte of een kleine groep is zeker een optie. 

 

BAR

02 - 50 pers.

Voor in het restaurant zit onze bar, waar cocktails in de spotlights staan. Hier geniet je van innovatieve cocktails, heerlijke aperitivos of gewoon een goed glas wijn of een biertje.

We gebruiken cookies voor technische en analytische doeleinden en dat vind ik oké.